Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 12:51

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Грудень » 13 » Змагання «Ми майбутні захисники України»
Змагання «Ми майбутні захисники України»
12:32

  6 грудня для України донедавна вважається найважливішим днем з усіх. Вторгнення агресора на українські землі зробили цей день закарбованим українською історією. До початку воєних днів на сході України це свято не дуже приваблювало суспільство, але зараз ми пам’ятаємо цей день, день Збройних Сил України. Пройшло уже 27 років із створення ЗСУ, за ці роки наша армія набула навичок, стала міцнішою та сильнішою, яка займає не останнє місце на світовому рівні. Ми повинні нею пишатися.
  Уже протягом 5 років територія нашої неньки -  України знаходиться в стані війни, але ми та наші віськовослужбовці не здаємося, ми віримо, що перемога буде за нами! День Збройних Сил України – це день отих хлопців, котрі захищають, захищали та будуть захищати мирне небо над Батьківщиною.
  Наше селище Стеблів також має своїх героїв. Це Тимченко Олексій та Коломієць Віталій, які відали своє життя, щоб зараз ми пишалися їхніми вчинками, щоб ми ніколи не знали, що таке війна.Тож даваймо пам’ятати цих воїнів, нехай пам’ять про убієних назавжди залишиться у наших серцях.

  Для Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 6 грудня це ще й день спортивно військових  змагань, які уже протягом багатьох років мають традиційну назву «НУМО ХЛОПЦІ». Підготував і провів змагання вчитель ЗВ Карпов Юрій Васильович.
  Цьогоріч участь у змаганнях взяли 2 команди: команда 10 класу «Ураган» і команда 11 класу «Патріоти». Традиційно команди показали свої вміння зі стройової підготовки та  свої фізичні сили у змаганнях: «Вихід з піснею та захист емблеми», «Підтягування на перекладині», «Віджимання від брусів», "Гирьовий спорт", Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Армреслінг», «Естафета», «Перетягування канату». Особливий ажіотаж викликали невідомі до останнього два розважальні конкурси «від Юрія Васильовича». Спостереження за учасниками та оцінку конкурсів вело незалежне журі у складі: Миронюк Г.М. Каракай О.С., Карпової Н.Л.
  Учасники були індивідуально нагороджені за краще виконані вправи. Тож перемогу у змаганні на підтягування на перекладині здобув учень 11 класу, учасник команди «Патріоти» - Байков Назар. Перемогу за жим гирі отримав учень 11 класу, учасник команди «Патріоти» - Лохно Василь, в змаганнях з армреслінгу та віджиманні від брусів пеермогу здобув учасник команди «Патріоти» Пістряк Влад. Перемогу у змаганні під назвою «СНАЙПЕР» здобув Карпінський Олександр, учасник команди «Патріоти». У змаганні «Вихід з піснею та захист емблеми», художній номер учасники виступили на рівних. Досить драматичним стало змагання по перетягуванню каната. Отож, 1 місце посіла команда «Патріоти» 11 клас, а ось друге – команда «Ураган» 10-го класу.
                    Шановні воїни, захисники України! Вітаємо Вас з святом Днем Збройних Сил України.

                    Бажаємо здоров'я та успіхів на ниві служіння українському народу.  Зі святом Вас!

Категорія: Загальні | Переглядів: 278 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz