Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 00:53

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2014 » Грудень » 18

Конкурс малюнків на асфальті «З Україною в серці»

 

   Цей конкурс було проведено 18.09.2014 року в рамках місячника шани школи. Учні ретельно готувалися до нього,  підбираючи тематику, матеріали для малювання. Частина учнів були авторами, а всі решта – активними вболівальниками.  Через пару годин на асфальті з’явилися шедеври шкільної творчості, які учні класів активно представляли. На всіх малюнках були використані кольори державної символіки, побажання миру державі, єдності і свободи. Комісія подякувала всім учасникам і визначила, що найкращими серед початківців є малюнки учнів 4 класу (автори Устименко О., Крикун О., Волчкова Д., Вдовченко К.), учнів 7 класу в середній ланці (автори Бабенко А., Моренко К.),  серед старшокласників учнів 10 класу (Шкляренко В., Линник К., Задера К.)

    Та найбільше вразило присутніх щире звернення учнів 7 класу «Всі небесні світила! ... Розгорнути »

Переглядів: 809 | Додав: leo | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Олімпійський тиждень вже традиційно проводиться в нашій школі в теплі вересневі дні. Координатором заходів є вчитель фізкультури Головко Іван Петрович. Цього року він проходив з 8 по 12 вересня. Насиченою і цікавою була програма тижня. На годинах спілкування класні керівники ознайомили учнів з розвитком олімпійського руху, основними віхами його творення на Україні. Багато інформації почерпнули учні в тематичній виставці, яку підготувала бібліотекар Тимченко Таміла Василівна.
  Та майбутні олімпійці мають позмагатися в спортивних уміннях. Тому вчитель запросив їх на змагання з настільного тенісу, де виявили бажання позмагатися 20 учнів. Переможцями стали Краснолобов Денис (7 клас), Маліцький Артем (9 клас).
  Учні початкової ланки провели конкурс малюнків та веселі естафети.
   Багато бажаючих було у змаганнях з шашок і шахів. Ці інтелектуальні ігри вимагають і вміння, і витримки. Тому важливою є перемога, здобута в нелегкій боротьбі. Серед дівча ... Розгорнути »

Переглядів: 493 | Додав: leo | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

«Краса - це глибоко людське! 
Вона існує незалежно від нашої свідомості 
й волі, але вона відкривається людиною
 і осягається нею, живе в її душі.  
Краса - це радість нашого життя»
      
  Українські дівчата здавна славились в усьому світі. Їм усім були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю. 
   Саме дівочу красу вирішили пошанувати в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів цього тижня. Для цього провели чудовий конкурс зачісок з довгого волосся. Учасниці не стали конкурентами, адже  на святі не було конкурсних змагань. Головна мета учасниць, як і в житті дарувати всім нам красу. Радує і надихає те, що в веремії сьогоднішнього життя кожна представниця прекрасної статті прагне не втратити привабливості, елегантності. 
   У конкурсі взяли участь ... Розгорнути »

Переглядів: 452 | Додав: leo | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz