Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 17:13

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 28

 Протягом листопада та грудня місяця відбулися районні предметні олімпіади та конкурси. Учні Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів брали участь у районних олімпіадах з  історії, хімії, екології, фізики, географії, біології, математики, української мови та літератури, правознавства, інформаційних технологій, англійської мови, російської мови та літератури, а також  у районних  конкурсах мовознавців імені П.Яцика, мовно - літературному конкурсі імені Т.Шевченка, спортивних змаганнях та музично-мистецьких  конкурсах.
   В олімпіадах,  в цілому, брало участь 13 учнів, призові місця зайняли 7 учнів з таких предметів: хімія – 1, екологія - 1, математика – 1, українська мова та література – 2, правознавство -1, російська мова та література – 1.
   У мовно – літературних конкурсах брало участь 9 учнів 3 -10 класів, призових місць – 4. У районних спортивних змаганнях  - 14 учнів, призових місць & ... Розгорнути »

Переглядів: 370 | Додав: leo | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)

Часто ми вживаємо цей термін механічно, не задумуючись. А які вони «Обдаровані діти»? Наука говорить, що це діти з раннім розумовим підйомом, з яскравою вираженістю тих чи інших спеціальних розумових властивостей з ознаками сприятливих передумов розвитку наукового таланту.
    У світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Стеблівська загальноосвітня  школа – це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки – його учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави. Кожен вчитель закладу намагається розкрити в учневі природу та психологічний механізм його творчості. У школі щорічно розробляються заходи по виконанню програми «Творча обдарованість», створюється «Банк даних «Обдарована дитина». Найдієвішою формою роботи з обдарованими учнями є предметні ... Розгорнути »

Переглядів: 407 | Додав: leo | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)

Про цей чудовий каток, що відкрився лише рік тому у Богуславі, стеблівські школярі дізналися з повідомлень у пресі. Відразу з’явилися бажаючі поїхати, спробувати свої сили на штучному льоду. Бажання не зникло і досі. 
   Тому в суботу, 26 грудня, група учнів школи разом з організатором поїздки Менщиковою О.С.  відвідали цей чудовий навчально – тренувальний комплекс.  Учнів приваблює цінова політика, доступність обладнання та тренерська підтримка. Зал має сучасне обладнання, якісний лід, комфортні умови перебування. Тут розвивають зимові види спорту. В тренажерних залах тренуються фігуристи, хокеїсти. Наші ж гості розвивають свої вміння триматися на льоду, вільно кататися, виконувати найпростіші рухи. І успіхи вже є. Тому окрилені, виразили бажання приїхати сюди ще не раз. Дякуємо організаторам «Льодограю» за можливість всестороннього розвитку дітей, прилученню до таких цікавих видів спорту.

 

Переглядів: 484 | Додав: leo | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz