Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 03:19

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » Архів новин

Про цей чудовий каток, що відкрився лише рік тому у Богуславі, стеблівські школярі дізналися з повідомлень у пресі. Відразу з’явилися бажаючі поїхати, спробувати свої сили на штучному льоду. Бажання не зникло і досі. 
   Тому в суботу, 26 грудня, група учнів школи разом з організатором поїздки Менщиковою О.С.  відвідали цей чудовий навчально – тренувальний комплекс.  Учнів приваблює цінова політика, доступність обладнання та тренерська підтримка. Зал має сучасне обладнання, якісний лід, комфортні умови перебування. Тут розвивають зимові види спорту. В тренажерних залах тренуються фігуристи, хокеїсти. Наші ж гості розвивають свої вміння триматися на льоду, вільно кататися, виконувати найпростіші рухи. І успіхи вже є. Тому окрилені, виразили бажання приїхати сюди ще не раз. Дякуємо організаторам «Льодограю» за можливість всестороннього розвитку дітей, прилученню до таких цікавих видів спорту.

 

Переглядів: 489 | Додав: leo | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)

  З жовтня місяця 2015 року школярі району розпочали участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач». Стеблівські учні теж долучилися до цього конкурсу. Координатором конкурсу у школі виступила шкільний бібліотекар Тимченко Таміла Василівна, яка познайомила учнів з про умовами Конкурсу, порекомендувала книжки для прочитання, роздала «Пам’ятки учасника» та провела реєстрацію учасників.
  1 грудня 18 учасників Конкурсу зібралися в читальній залі бібліотеки для змагання і визначення переможців 1-го етапу. Оцінювали старання учасників поважне журі в складі: Кучеренко Н.Я. (заступника директора з НВР),  Хоменко Л. В.  (вчителя української  та зарубіжної літератури), Вихор О. Ю. (вчителя української  мови та  літератури), Карпова Н.Л. (вчителя української  та зарубіжної літератури), Тимченко Т.В. (бібліотекаря).   Учасники по черзі, визначеній жеребкуванням, розповідали про свою у ... Розгорнути »

Переглядів: 399 | Додав: leo | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)

 Відбулася до свята Миколая в Стеблівській школі. Школярі 1 – 4 класів взяли активну участь у цій акції милосердя. У рамках акції було організовано збір іграшок для дітей, що перебувають в тяжкій життєвій ситуації. Благодійна акція пройшла дуже вдало. Учні радо відгукнулися на заклик та приносили іграшки і інші подарунки навіть після закінчення акції. Усі разом подарували цим дітям частину свого сімейного тепла, доброти, любові, зібравши 230 м’яких, настільних, розвиваючих ігор!    Висловлюємо велику подяку найактивнішим учасникам акції – це учням 2 класу, класний керівник Кузьменко Валентина Борисівна. 
    Дуже дякуємо усім учням, батькам та вчителям за розуміння, підтримку та не байдужість. Зібрані іграшки будуть передані в Черкаський дитячий будинок, з яким у нас налагоджено тісні дружні стосунки.

 

 

Переглядів: 441 | Додав: leo | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)

  Незабаром Новий рік. Він приносить з собою зимові свята – найкращі, найвеселіші, найрадісніші свята року. До них готуються усі, їх всі з нетерпінням чекають. Новорічне свято нерозривно пов’язане в нашому уявленні із зеленою красунею – ялинкою. В усьому світі поширена традиція прикрашати зелену красуню на новорічні свята у себе вдома. Традиція хороша, але люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі. Адже ялинка впродовж нетривалого часу  є окрасою наших помешкань, а потім засохла, знівечена, вже на початку січня викидається на смітник. У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі.
    18 грудня у Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вже традиційно було  проведено шкільний етап виставки-конкурсу «Замість ялинки – зимовий букет» ... Розгорнути »

Переглядів: 518 | Додав: leo | Дата: 19.12.2015 | Коментарі (0)

«Національно-патріотичне виховання – справа не окремих предметів чи вчителів, а всього навчального закладу, всього суспільства».  Сергій Квіт, Міністр освіти і науки України, 20 жовтня 2015 р.
   Сьогодні виникла нагальна необхідність формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, який любить і поважає свій народ, Батьківщину, державу, націю. Патріотизм починається з любові до рідного краю. Тому виховання молодого покоління патріотів, де кожен  гордитиметься, що він українець є доленосною і важливою місією системи освіти. 
   Педагогічний колектив Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.С. Нечуя – Левицького вбачає одним з напрямів виховної роботи - формування в учнів патріотичних цінностей: ціннісного ставлення до держави та суспільства, ціннісного ставлення до природи, до мистецтва, ... Розгорнути »

Переглядів: 418 | Додав: leo | Дата: 19.12.2015 | Коментарі (0)

             Мацько Олександр Володимирович (02.02. 1991 р.н.),випускник Стеблівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, 
                                    Олександр – це значить „переможець”    
Холодного лютневого ранку 1991 року в Рівненській обласній  лікарні народився хлопчик. Від першого погляду на дитину в мами  стислося серце : на ручках замість 5 пальчиків було тільки 4. Забилася  думка: як? чому? І пригадалися місяці  вагітності проведені в Житомирському с/г інституті, що віднесена до І категорії радіоактивного забруднення. Можливо це відлуння Чорнобиля так жорстоко  відразилося на її дитині?!
    Час ішов, хлопчик підростав. Був жвавий, р ... Розгорнути »

Переглядів: 427 | Додав: leo | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

    Школа любить і довго пам’ятає своїх випускників, особливо якщо вони в стінах школи чимось відзначилися. Сьогодні хочу розповісти про випускницю Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2009 року Вдовченко Вікторію.
   З перших днів перебування в школі дівчинка проявляла лідерські властивості, була активною і в навчанні, і в громадському житті. За веселу вдачу її любили і поважали всі: і учні, і дорослі. Віта з  задоволенням виконувала багато громадських доручень: була старостою в класі, очолювала шкільний парламент. А ще організовувала змістовний відпочинок школярів в позаурочний час, брала в них активну участь, бо мала хист і до вокалу,  і до декламації, і до драматичного мистецтва. Запам’яталась її впевнена перемога в районній грі «Лідер», призове місце в обласному конкурсі – захисті робіт МАН з української літератури. Жаль розлучатися з та ... Розгорнути »

Переглядів: 388 | Додав: leo | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

   Випускний вечір – це найперше серйозне свято в житті будь-якої людини, далі буде випускний у Вузі, весілля, народження дитини й т.д. Але випускний у школі - це особливі відчуття й вони  усім мають запам'ятатися на все життя. 
    30 травня на подвір’ї Стеблівської загальноосвітньої школи було сліпуче красиво: від урочистих святкових нарядів, від краси і молодості випускників. Цього вечора школа проводжала в життєву дорогу своїх дорогих випускників. Шкільне подвір’я, яке протягом 11 років збирало цих учнів, цього дня прощалося з ними. 
  12 випускників разом з класним керівником Миколенко О.І. востаннє урочисто вийшли зі стін школи. Тут їх чекала велика кількість гостей, адже випускний у селі – одне з найцікавіших свят. Всі звернули увагу, що цього дня з полудня й до вечора якось особливо співали птахи. Сонце, спокійне, мирне, неквапливо опускалося по синьому і якомусь дивн ... Розгорнути »

Переглядів: 543 | Додав: leo | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

Вчителько моя, зоре світова…         Пенсія: заслуга чи вирок?

    У свій час поет Анатолій Ониськов озвучив красномовні рядки щодо сутності людини в світі. Він написав: 
                                            «Слід пам’ятати в посад розмаїтті, 
                                             Що найпрестижніших, в тому числі – 
                                             Просто людиною бути у світі 
                                        &nbs ... Розгорнути »

Переглядів: 363 | Додав: leo | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

     Кажуть про вік жінки не прийнято говорити, уточняти. Та все ж не можу не відгукнутися на ту приємну подію, яку відзначила цього літа  колега, учитель української мови й літератури Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вихор Ольга Юхимівна                               
Як випускник Стеблівської школи, як  вихованець чудового педагогічного колективу з роками лише утверджуюся в думці про вчителів -  це  люди з великим  серцем, які вкладають в учнів найкращі зерна доброти, формують  життєві цінності.  А ще – перетворюють дитинство в чудову казку, що пам’ятається все  життя. Пам’ятаю і шаную всіх вчителів, а найбільше згадую вчительку української мови і літератури  Вихор (Бондар) Ольгу Юхимівну.
   Ми стали  тим першим педаго ... Розгорнути »

Переглядів: 381 | Додав: leo | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz